Naailessen

Bij Modevakschool Alice wordt naailes gegeven in kleine groepen van maximaal vier personen. Er zijn diverse tijdschriften aanwezig, zoals Burda, Knip Mode en Knippie.

Volwassenen

Tijdens de naailes werk je aan een werkstuk naar keuze. Dit kan aan de hand van een patroon uit een zelfmaakmodetijdschrift. Bestaande patronen kunnen tijdens de les ook worden aangepast aan je maat en/of smaak.

De kosten voor de naailessen bedragen €40,- per maand met uitzondering van de maanden juli en augustus. Deze prijs is op basis van twee uur les per week. Informatie over dagen en tijden vind je in het lesrooster.

Bij inschrijving wordt eenmalig €10,- inschrijfgeld gevraagd.

Tieners

Tijdens de naailessen voor tieners leer je hoe je een patroon overneemt, want daar begin je mee als je kleding wilt maken. Ook leer je hoe je de kleding in elkaar zet en hoe de naaimachine en lockmachine werken. Kortom, je leert op een creatieve manier zelf iets moois te maken. De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf groep 8.

De kosten voor de naailessen voor tieners bedragen €30,- per maand met uitzondering van de maanden juli en augustus. Deze prijs is op basis van 1,5 uur les per week. Informatie over de lesdag en -tijd vind je in het lesrooster.

Bij inschrijving wordt eenmalig €10,- inschrijfgeld gevraagd.